Hopp til innhold

Gryte, torsk med tomat

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 81 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 348 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 83 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 2,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 0,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 0,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,24 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,38 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 40 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 1,8 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 1,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 12,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 39 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 20 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 234 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 1,5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 1,6 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,15 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 22 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 8 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 16 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 409 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 442 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 23 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 15 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,08 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 149 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0212 Stew or hash (US CFR)
A0804 Seafood dish (EUROFIR)
B1423 Cod
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0134 Semisolid with solid pieces
F0014 Fully heat-treated
G0014 Boiled
H0151 Spice or herb added
H0221 Fat or oil added
H0350 Tomato added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0109 Home prepared

Matvaregrupper