Hopp til innhold

Kabaret, med fiskepudding og reker

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 86 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 199 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 47 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,24 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 0,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,17 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,05 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,06 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 30 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 1,9 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 1,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 0,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 7,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,7 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 16 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 10 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 68 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0,6 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 1 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,02 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,05 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 11 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,9 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 25 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 284 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 97 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 12 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 7 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,12 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 53 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0804 Seafood dish (EUROFIR)
B1237 Shrimp
C0125 Skeletal meat part, without bone or shell
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
G0014 Boiled
G0015 Boiled and drained
H0153 Seafood added
H0212 Vegetable added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper