Hopp til innhold

Sildesalat, med potet

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 80 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 322 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 77 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 2,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,3 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 1,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,56 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,08 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 10 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 9,4 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 3,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 5,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 2,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 1,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 3,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,7 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 2 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 14 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 2,4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,3 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,07 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,15 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 13 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 2,5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 16 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 297 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 292 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 17 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 10 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 82 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0804 Seafood dish (EUROFIR)
B2940 Red beet
C0240 Root, tuber or bulb, without peel
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0023 Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0014 Boiled
H0101 Lactic acid fermented
H0153 Seafood added
H0190 Pickled
H0212 Vegetable added
H0396 Marinaded
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0109 Home prepared

Matvaregrupper