Hopp til innhold

Sushi, maki, kveite

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 72 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kilojoule 489 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 116 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 2,4 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Mettede fettsyrer 0,4 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,35 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 1,4 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C16:1 sum 0,13 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,4 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C18:2n-6 0,24 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,16 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,26 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 10 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Karbohydrat 18,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 17,8 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Mono- og disakkarider 0,3 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0,6 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Protein 5,1 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Salt 0,4 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 3 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 2 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Beta-karoten 19 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 1 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin E 0,5 alfa-TE 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Tiamin 0,03 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Riboflavin 0,04 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Niacin 1,4 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B6 0,26 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Folat 14 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B12 0,2 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin C 3 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalsium 20 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jern 0,2 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Natrium 162 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalium 313 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Magnesium 12 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sink 0,5 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Selen 7 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kopper 0,08 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Fosfor 64 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0804 Seafood dish (EUROFIR)
B1877 Atlantic halibut
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152 Divided into pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0212 Vegetable added
H0321 Rice added
J0142 Preserved by chilling or freezing
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper