Hopp til innhold

Biff stroganoff

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 60 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1019 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 245 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 18,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 10,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C14:0 0,47 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C16:0 4,65 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C18:0 3,18 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
Trans-umettede fettsyrer 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 5,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,51 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C18:1 sum 6,5 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
Cis-flerumettede fettsyrer 1,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,41 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C18:3n-3 0,11 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C20:3n-3 0 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C20:3n-6 0,02 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C20:4n-3 0 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C20:4n-6 0,08 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C20:5n-3 (EPA) 0,02 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C22:5n-3 (DPA) 0,05 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 319 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
Omega-3 0,26 g 73q Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
Omega-6 0,51 g 74q Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
Kolesterol 60 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 4,4 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 3,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 15,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,6 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 220 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 198 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 267 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0,4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 1,7 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,08 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,16 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 3,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,25 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 11 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,9 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 36 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 1,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 252 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 416 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 23 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 2,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,08 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 157 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0212 Stew or hash (US CFR)
A0799 Meat dish (EUROFIR)
B1161 Cattle
C0270 Skeletal meat part, without bone and skin, without separable fat
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0014 Fully heat-treated
G0014 Boiled
G0026 Cooked in small amount of fat or oil
H0296 Cream added
H0349 Onion added
H0350 Tomato added
J0001 Preservation method not known
K0034 Packed in gravy or sauce
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0220 Not drained

Matvaregrupper