Cheeseburger, med brød, dressing mv, kjøpt
Næringsstoff | Mengde | Enhet | Ref. | Beskrivelse |
---|---|---|---|---|
Spiselig del | 100 | % | 0 | Vurdert som 100 % spiselig (netto). |
Vann | 46 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Kilojoule | 1144 | kJ | 61a | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g. |
Kilokalorier | 273 | kcal | 61b | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g. |
Fett | 13,6 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Mettede fettsyrer | 5,3 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C12:0 | 0,14 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C14:0 | 0,56 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C16:0 | 2,87 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C18:0 | 1,23 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Trans-umettede fettsyrer | 0,1 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Cis-enumettede fettsyrer | 5,6 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C16:1 sum | 0,27 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C18:1 sum | 4,88 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Cis-flerumettede fettsyrer | 1,6 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C18:2n-6 | 1,16 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C18:3n-3 | 0,31 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C20:3n-3 | 0 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C20:3n-6 | 0 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C20:4n-3 | 0 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C20:4n-6 | 0,02 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C20:5n-3 (EPA) | 0 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C22:5n-3 (DPA) | 0,01 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
C22:6n-3 (DHA) | 0 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Omega-3 | 0,32 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Omega-6 | 1,18 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Kolesterol | 36 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Karbohydrat | 22,7 | g | 80 | Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse. |
Stivelse | 20 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Mono- og disakkarider | 2,7 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Sukker, tilsatt | 2,2 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Kostfiber | 0,8 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Protein | 14,6 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Salt | 1,3 | g | 83 | Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000. |
Alkohol | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Vitamin A | 47 | RAE | 85 | Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten. |
Retinol | 44 | µg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Beta-karoten | 35 | µg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Vitamin D | 0 | µg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Vitamin E | 1,3 | alfa-TE | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Tiamin | 0,11 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Riboflavin | 0,13 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Niacin | 2,5 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Vitamin B6 | 0,04 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Folat | 21 | µg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Vitamin B12 | 0,2 | µg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Vitamin C | 0 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Kalsium | 102 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Jern | 1,2 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Natrium | 536 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Kalium | 59 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Magnesium | 17 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Sink | 2,5 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Selen | 3 | µg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Kopper | 0,05 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Fosfor | 115 | mg | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Jod | M | µg | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Klassifisering
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0218 | Sandwich (US CFR) |
A0799 | Meat dish (EUROFIR) |
B1161 | Cattle |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0105 | Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm. |
F0023 | Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment |
G0005 | Baked or roasted |
G0008 | Griddled |
H0143 | Cheese added |
H0151 | Spice or herb added |
H0190 | Pickled |
H0207 | Filled or stuffed |
H0212 | Vegetable added |
H0256 | Carbohydrate fermented |
H0319 | Wheat added |
H0753 | Yeast added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0173 | Paper wrapper |
N0039 | Paper or paperboard |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0111 | Fast food restaurant prepared |
Matvarer i Retter med fjørfe og kjøtt
- Moussaka, med kjøttdeig
- Fårikål av lammekjøtt
- Lasagne, med kjøttdeig
- Biff stroganoff
- Lammefrikassé
- Lys lapskaus, storfekjøtt, 10 % fett
- Kyllinggryte, med tomat, løk, sopp
- Kylling, fritert, nuggets, gatekjøkken
- Hamburger, enkel, med brød, dressing mv, kjøpt
- Cheeseburger, med brød, dressing mv, kjøpt
- Hamburger, dobbel, med brød, dressing mv, kjøpt
- Hamburger, ekstra kjøtt, med brød, dressing mv, kjøpt
- Kyllingburger, med brød, dressing mv, kjøpt
- Pasta med kalkun, ostesaus, fryst, kjøpt
- Pasta med kjøttsaus, Bolognese, fryst, kjøpt
- Lasagne med kjøttdeig, fryst, kjøpt
- Pytt i panne, stekte poteter med kjøtt og løk, fryst, kjøpt
- Kylling, fritert, nuggets, dagligvare
- Panetter, med kylling og ost
- Sodd, med kjøttboller, hermetisk
Matvaregrupper
- Fjørfe og kjøtt
- Egg
- Melk og melkeprodukter
- Sukker og søte produkter
- Poteter, grønnsaker, frukt og bær
- Korn- og bakevarer, frø og nøtter
- Fisk og skalldyr
- Drikke
- Margarin, smør, matolje o.l.
- Spedbarnsmat
- Diverse retter, produkter og ingredienser
© Matvaretabellen 2017
Bruk gjerne tabellverdiene, men oppgi alltid kilden:Matvaretabellen 2017. Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no
