Hopp til innhold

Hamburger, ekstra kjøtt, med brød, dressing mv, kjøpt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 55 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 983 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 235 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 13,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 5,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 5,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 1,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,24 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,81 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 42 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 13,4 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 10,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 3,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 2,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 15,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 1,6 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 48 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 44 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 54 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,9 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,09 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,15 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 2,8 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,03 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 14 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 104 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 1,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 659 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 65 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 23 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 2,8 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 100 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod 4 µg 209 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0218 Sandwich (US CFR)
A0799 Meat dish (EUROFIR)
B1161 Cattle
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0105 Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0023 Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005 Baked or roasted
G0008 Griddled
H0151 Spice or herb added
H0190 Pickled
H0207 Filled or stuffed
H0212 Vegetable added
H0256 Carbohydrate fermented
H0319 Wheat added
H0753 Yeast added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0173 Paper wrapper
N0039 Paper or paperboard
P0024 Human consumer, no age specification
Z0111 Fast food restaurant prepared

Matvaregrupper