Hopp til innhold

Kyllinggryte, med tomat, løk, sopp

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 82 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 331 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 79 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 2,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 0,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,42 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 1,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,12 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,59 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 28 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 3,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 1,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 1,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 9,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,9 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 27 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 18 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 108 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,8 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,09 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,14 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 3,8 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,21 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 17 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 12 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 349 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 301 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 17 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,13 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 87 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0212 Stew or hash (US CFR)
A0799 Meat dish (EUROFIR)
B1457 Chicken
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0014 Fully heat-treated
G0020 Simmered, poached or stewed
H0151 Spice or herb added
H0212 Vegetable added
H0350 Tomato added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper