Hopp til innhold

Lys lapskaus, storfekjøtt, 10 % fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 78 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kilojoule 398 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 95 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 4,3 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Mettede fettsyrer 2,2 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C12:0 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,17 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,91 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,79 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Cis-enumettede fettsyrer 1,4 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C16:1 sum 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,45 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C18:2n-6 0,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,14 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,19 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 27 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Karbohydrat 4,4 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Stivelse 2,9 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Mono- og disakkarider 1,5 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Sukker, tilsatt 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kostfiber 0,8 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Protein 9,3 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Salt 0,7 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 33 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 3 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Beta-karoten 360 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin D 0 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin E 0,2 alfa-TE 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Tiamin 0,04 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Riboflavin 0,07 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Niacin 2,4 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin B6 0,1 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Folat 7 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin B12 0,4 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin C 5 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kalsium 10 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Jern 1,1 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Natrium 271 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kalium 278 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Magnesium 19 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Sink 1,9 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Selen 2 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kopper 0,05 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Fosfor 101 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0212 Stew or hash (US CFR)
A0799 Meat dish (EUROFIR)
B1161 Cattle
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0014 Fully heat-treated
G0020 Simmered, poached or stewed
H0212 Vegetable added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper