Hopp til innhold

Akkar, tiarmet blekksprut, kokt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 78 % 20 Vurdert verdi.
Vann 63 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 635 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 150 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 3,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 0,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,62 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,14 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 0,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,11 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 1,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,35 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,81 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 1,19 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,02 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 441 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 30,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 29 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 29 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 2,4 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,24 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 6,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 1,35 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 25 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 5,9 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 25 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 216 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 549 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 55 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 2,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 129 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 1,92 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 373 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0802 Fish or related organism (EUROFIR)
B1205 Squid
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0014 Boiled
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper