Hopp til innhold

Lever, torsk, rå

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del M % 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vann 37 g 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Kilojoule 2276 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 553 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 59 g 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Mettede fettsyrer 9,4 g 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
C12:0 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C14:0 2,06 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C16:0 7,1 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C18:0 1,74 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 27,4 g 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
C16:1 sum 2,76 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C18:1 sum 11,25 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Cis-flerumettede fettsyrer 15 g 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
C18:2n-6 0,93 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C18:3n-3 0,5 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:3n-3 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:3n-6 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:4n-3 0,36 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:4n-6 0,25 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C20:5n-3 (EPA) 4,74 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C22:5n-3 (DPA) 0 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
C22:6n-3 (DHA) 6,18 g 321d NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Omega-3 13,71 g 73e Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Omega-6 1,34 g 74e Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
Kolesterol 245 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 5,5 g 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 4794 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 4794 µg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 89,7 µg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Vitamin E 5,2 alfa-TE 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Tiamin 0,11 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Riboflavin 0,3 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Niacin 2,2 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Vitamin B6 0,09 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Folat 107 µg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Vitamin B12 43 µg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 5 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Jern 1,7 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Natrium 48 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Kalium 156 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Magnesium 9 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Sink 1,2 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Selen 80 µg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Kopper 0,4 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Fosfor 138 mg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
Jod 380 µg 321a NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0803 Seafood product (EUROFIR)
B1423 Cod
C0176 Liver
E0151 Solid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0003 No treatment applied
J0142 Preserved by chilling or freezing
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper