Hopp til innhold

Rogn, torsk, rå

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 72 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Kilojoule 490 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 116 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 2,6 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Mettede fettsyrer 0,5 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C12:0 0 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C14:0 0,03 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C16:0 0,42 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C18:0 0,05 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0,5 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C16:1 sum 0,08 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C18:1 sum 0,33 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Cis-flerumettede fettsyrer 1,1 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C18:2n-6 0,02 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C18:3n-3 0,01 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C20:3n-3 0 g 460g U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
C20:3n-6 0 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C20:4n-3 0 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C20:4n-6 0,08 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C20:5n-3 (EPA) 0,32 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C22:5n-3 (DPA) 0,03 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
C22:6n-3 (DHA) 0,65 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Omega-3 1 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Omega-6 0,1 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Kolesterol 323 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 23,2 g 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 28 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 28 µg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 5,2 µg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Vitamin E 10,3 alfa-TE 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Tiamin 0,76 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Riboflavin 0,66 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Niacin 1,2 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Vitamin B6 0,26 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Folat 22 µg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Vitamin B12 19,5 µg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Vitamin C 19 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Kalsium 8 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Jern 0,9 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Natrium 101 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Kalium 272 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Magnesium 13 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Sink 4,5 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Selen 105 µg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Kopper 0,12 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Fosfor 403 mg 420e Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
Jod 195 µg 325 Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0803 Seafood product (EUROFIR)
B1423 Cod
C0202 Ovary, roe
E0151 Solid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0003 No treatment applied
J0142 Preserved by chilling or freezing
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper