Hopp til innhold

Kavring, søt, sukkerkavring

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1932 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 459 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 15,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 4,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 5,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,53 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 3,02 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 10 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 67,3 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 56 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 11,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 7,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 11,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 109 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 105 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 48 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 1,1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 3 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,31 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,16 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 48 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 79 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 1,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 90 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 242 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 35 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 1,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,12 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 168 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod 3 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0151 Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0133 Divided into halves, quarters or segments
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0138 Water removed
H0158 Sucrose added
H0256 Carbohydrate fermented
H0263 Vegetable fat or oil added
H0753 Yeast added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper