Hopp til innhold

Kjeks, søt, havre og sjokolade

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 3 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 2048 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 489 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 24,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 10,8 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0,04 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C14:0 0,16 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C16:0 8,53 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:0 3,2 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0,7 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 9,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,04 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:1 sum 8,72 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 2,4 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 2,04 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:3n-3 0,05 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:3n-6 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:4n-3 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:4n-6 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Omega-3 0,05 g 73m Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Omega-6 2,04 g 74m Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Kolesterol 4 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 58,6 g 20 Vurdert verdi.
Stivelse 28,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mono- og disakkarider 30,4 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 28 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 4,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Protein 7,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 0,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin E 2,3 alfa-TE 20 Vurdert verdi.
Tiamin 0,18 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,11 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0,8 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,11 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Folat 10 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 95 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 1,8 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 190 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalium 255 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 65 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 1,2 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 3 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kopper 0,2 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 171 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0203 Cookie (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1219 Oat
C0134 Seed, skin removed
E0140 Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0174 Hydrogenated
H0231 Chocolate or cocoa added
H0263 Vegetable fat or oil added
H0351 Chemical leavening agent added
H0355 Chocolate coated or covered
H0749 White sugar added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper