Hopp til innhold

Ostepop

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 2065 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 495 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 30,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 4,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,11 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,34 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 2,47 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 1,22 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 8,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 8,37 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 15,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 15,35 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,14 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 15,36 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 44,4 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 41,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 2,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 3,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 9,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 2,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 44 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 36 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 92 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 16,4 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,08 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,07 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 10 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 97 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,8 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 848 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 90 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 34 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 1,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 141 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0228 Snack food (US CFR)
A0868 Savoury snack (EUROFIR)
B1232 Corn
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0140 Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0143 Cheese added
H0263 Vegetable fat or oil added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper