Hopp til innhold

Berlinerbolle, kjøpt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 17 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1835 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 439 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 23,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 10,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 2,98 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 1,2 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 1,56 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 3,79 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 8,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 7,94 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 3,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 2,12 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,51 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,54 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 2,18 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 63 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 49,2 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 29,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 20 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 18,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 7,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,6 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 34 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 34 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 1,7 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 4,3 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,19 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,15 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,07 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 43 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 36 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 239 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 147 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 21 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,09 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 117 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0248 Doughnut (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0105 Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0029 Deep-fried
H0122 Jelly, jam or preserve added
H0184 Milk added
H0186 Egg added
H0207 Filled or stuffed
H0256 Carbohydrate fermented
H0354 Sugar coated or covered
H0753 Yeast added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper