Hopp til innhold

Hvetekringle, gjærdeig, med tørket frukt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 21 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1486 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 353 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 9,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,53 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C14:0 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:0 1,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:0 0,87 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 2,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,08 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:1 sum 3,06 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-flerumettede fettsyrer 2,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 1,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:3n-3 0,36 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-6 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-6 0,01 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:6n-3 (DHA) 0,01 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-3 0,31 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,44 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 26 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 57,8 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 35 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 16,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 15,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 2,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 7,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 109 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 106 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 43 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 1,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 1,5 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,23 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,13 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,09 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 45 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 45 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 206 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 213 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 26 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 4 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 120 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0210 Cake (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0151 Spice or herb added
H0184 Milk added
H0186 Egg added
H0256 Carbohydrate fermented
H0364 Dried or candied fruit added
H0753 Yeast added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0109 Home prepared

Matvaregrupper