Hopp til innhold

Kakelefse, tykklefse, påsmurt, kjøpt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 23 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1717 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 410 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 21,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 9,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 6,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 4,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,84 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 3,03 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 14 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 48,7 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 26,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 22,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 21,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 1,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 4,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 165 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 159 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 69 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 2,6 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 3,1 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 8 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 29 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 195 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 93 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 15 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 68 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0194 Pancake or waffle (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0023 Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0008 Griddled
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0158 Sucrose added
H0186 Egg added
H0207 Filled or stuffed
H0272 Margarine added
J0100 Preserved by adding chemicals
K0003 No packing medium used
M0166 Plastic bag or pouch
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper