Hopp til innhold

Vørterkake

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 31 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1177 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 278 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 3,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 1,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 0,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,11 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,64 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 53,3 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 38,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 14,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 6,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 3,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 6,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 30 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 29 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 14 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0,3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,6 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,25 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,12 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,09 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 40 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 44 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 125 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 244 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 30 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,14 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 113 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0210 Cake (US CFR)
A0821 Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0151 Spice or herb added
H0186 Egg added
H0256 Carbohydrate fermented
H0319 Wheat added
H0337 Rye added
H0753 Yeast added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper