Hopp til innhold

Grøt, med ris, mais og banan, fra 4 mnd, pulver, Nestlé

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 6 g 91 Vann beregnet ved differanse
Kilojoule 1626 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 385 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 8 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Mettede fettsyrer 3,8 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C12:0 0,81 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C14:0 0,38 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C16:0 2 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C18:0 0,31 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Cis-enumettede fettsyrer 3,4 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C16:1 sum 0,01 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C18:1 sum 3,4 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 1,9 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C18:2n-6 1,73 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C18:3n-3 0,2 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:3n-6 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-6 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Omega-3 0,2 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Omega-6 1,73 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kolesterol 5 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Karbohydrat 66,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 39,4 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Mono- og disakkarider 27,1 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Protein 11,7 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 422 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 420 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Beta-karoten 21 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin D 6 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin E 5,3 alfa-TE 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Tiamin 1,4 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Riboflavin 0,64 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Niacin 6,1 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin B6 0,36 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Folat 83 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin B12 0,5 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin C 37 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kalsium 440 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Jern 7,6 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Natrium 96 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kalium 670 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Magnesium 57 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Sink 4,1 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Selen 7 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kopper 0,14 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Fosfor 310 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Jod 43 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0309 Dietary or therapeutic formulation (US CFR)
A0873 Food for infants (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0134 Seed, skin removed
E0162 Powder
F0022 Heat-treated
G0001 Cooking method not known
H0138 Water removed
H0159 Mineral added
H0163 Vitamin added
H0184 Milk added
H0322 Oat added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0159 Paperboard or paper container
N0001 Food contact surface not known
P0020 Infant or toddler food
P0174 Gluten free claim or use
Z0112 Food industry prepared

Matvarer i Spedbarnsmat

Matvaregrupper