Hopp til innhold

Kveldsgrøt, med ris, pasta og gulrot, fra 6 mnd, pulver, Semper

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 6 g 91 Vann beregnet ved differanse
Kilojoule 1676 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 398 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 11,4 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Mettede fettsyrer 3,7 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C12:0 0,03 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C14:0 0,09 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C16:0 3,07 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C18:0 0,43 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Cis-enumettede fettsyrer 4,9 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C16:1 sum 0,02 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C18:1 sum 4,86 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 2,8 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C18:2n-6 2,59 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C18:3n-3 0,25 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:3n-6 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-6 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Omega-3 0,25 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Omega-6 2,59 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kolesterol 10 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Karbohydrat 58,6 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 28,6 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Mono- og disakkarider 30,1 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 3,2 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Protein 13,6 g 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Salt 0,4 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 382 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 380 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Beta-karoten 20 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin D 8 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin E 3,2 alfa-TE 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Tiamin 1,5 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Riboflavin 3,3 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Niacin 3,8 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin B6 0,47 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Folat 140 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin B12 1,4 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Vitamin C 35 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kalsium 550 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Jern 6,5 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Natrium 170 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kalium 870 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Magnesium 100 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Sink 4,7 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Selen 17 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Kopper 0,23 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Fosfor 480 mg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.
Jod 64 µg 226 Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0309 Dietary or therapeutic formulation (US CFR)
A0873 Food for infants (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0162 Powder
F0022 Heat-treated
G0001 Cooking method not known
H0138 Water removed
H0152 Grain added
H0159 Mineral added
H0163 Vitamin added
H0321 Rice added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0159 Paperboard or paper container
N0001 Food contact surface not known
P0020 Infant or toddler food
Z0112 Food industry prepared

Matvarer i Spedbarnsmat

Matvaregrupper