Storfe, rundstek, rå
Næringsstoff | Mengde | Enhet | Ref. | Beskrivelse |
---|---|---|---|---|
Spiselig del | 100 | % | 0 | Vurdert som 100 % spiselig (netto). |
Vann | 74 | g | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Kilojoule | 451 | kJ | 61a | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g. |
Kilokalorier | 107 | kcal | 61b | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g. |
Fett | 2 | g | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Mettede fettsyrer | 0,9 | g | 71 | Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare. |
C12:0 | 0 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C14:0 | 0,05 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C16:0 | 0,46 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C18:0 | 0,31 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
Trans-umettede fettsyrer | 0 | g | 71 | Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare. |
Cis-enumettede fettsyrer | 0,7 | g | 71 | Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare. |
C16:1 sum | 0,05 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C18:1 sum | 0,64 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
Cis-flerumettede fettsyrer | 0,1 | g | 71 | Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare. |
C18:2n-6 | 0,04 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C18:3n-3 | 0,01 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C20:3n-3 | 0 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C20:3n-6 | 0 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C20:4n-3 | 0 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C20:4n-6 | 0,01 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C20:5n-3 (EPA) | 0 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C22:5n-3 (DPA) | 0 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
C22:6n-3 (DHA) | 0 | g | 319 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
Omega-3 | 0,03 | g | 73q | Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
Omega-6 | 0,05 | g | 74q | Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport. |
Kolesterol | 38 | mg | 30 | Verdien er beregnet fra lignende matvare. |
Karbohydrat | 0 | g | 80 | Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse. |
Stivelse | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
Mono- og disakkarider | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Sukker, tilsatt | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Kostfiber | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Protein | 22,2 | g | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Salt | 0,1 | g | 83 | Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000. |
Alkohol | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Vitamin A | 3 | RAE | 85 | Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten. |
Retinol | 3 | µg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Beta-karoten | 4 | µg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Vitamin D | 0 | µg | 71 | Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare. |
Vitamin E | 0,2 | alfa-TE | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Tiamin | 0,04 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Riboflavin | 0,16 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Niacin | 4,7 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Vitamin B6 | 0,31 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Folat | 6 | µg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Vitamin B12 | 1,4 | µg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Vitamin C | 0 | mg | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Kalsium | 3 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Jern | 2,1 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Natrium | 51 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Kalium | 390 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Magnesium | 24 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Sink | 4,9 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Selen | 6 | µg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Kopper | 0,05 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Fosfor | 195 | mg | 315 | Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995. |
Jod | M | µg | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Klassifisering
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0150 | Meat or meat product (from mammal) (US CFR) |
A0794 | Red meat (EUROFIR) |
B1161 | Cattle |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0122 | Divided or disintegrated |
F0003 | Not heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0003 | No treatment applied |
J0142 | Preserved by chilling or freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0022 | Flank |
Matvarer i Storfe, kalv, rå
- Kalv, stek, rå
- Kalv, koteletter, rå
- Storfe, bankekjøtt, rå
- Storfe, bibringe, rå
- Storfe, bog, uten knoke, rå
- Storfe, entrecôtekam, rå
- Storfe, flatbiff, rå
- Storfe, høyrygg, rå
- Storfe, indrefilet, rå
- Storfe, kotelettkam, rå
- Storfe, mørbrad, rå
- Storfe, ytrefilet, rå
- Storfe, filetkam, rå
- Storfe, rundstek, rå
- Storfe, bogstek, rå
- Storfe, kam, rå
- Storfe, entrecôte, synlig fett skåret vekk, rå
- Storfe, fett fra storfekjøtt, rå
Matvaregrupper
- Fjørfe og kjøtt
- Egg
- Melk og melkeprodukter
- Sukker og søte produkter
- Poteter, grønnsaker, frukt og bær
- Korn- og bakevarer, frø og nøtter
- Fisk og skalldyr
- Drikke
- Margarin, smør, matolje o.l.
- Spedbarnsmat
- Diverse retter, produkter og ingredienser
© Matvaretabellen 2017
Bruk gjerne tabellverdiene, men oppgi alltid kilden:Matvaretabellen 2017. Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no
