Hopp til innhold

Bankekjøtt, salt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 70 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 429 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 102 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 4,3 g 20 Vurdert verdi.
Mettede fettsyrer 1,5 g 20 Vurdert verdi.
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,68 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 1,8 g 20 Vurdert verdi.
C16:1 sum 0,11 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,2 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C18:2n-6 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,11 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 78 mg 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 15,9 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 4 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 4 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 5 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin E 0,2 alfa-TE 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Tiamin 0,06 mg 20 Vurdert verdi.
Riboflavin 0,14 mg 20 Vurdert verdi.
Niacin 4 mg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B6 0,1 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 2 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 1,5 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 3 mg 20 Vurdert verdi.
Jern 1,8 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 786 mg 20 Vurdert verdi.
Kalium 390 mg 20 Vurdert verdi.
Magnesium 23 mg 20 Vurdert verdi.
Sink 3,6 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 5 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0,03 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 185 mg 20 Vurdert verdi.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0150 Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794 Red meat (EUROFIR)
B1161 Cattle
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0145 Sliced, thin, below 0.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0014 Boiled
H0173 Salted
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0024 Round or leg (meat cut)

Matvaregrupper