Hopp til innhold

Melkepålegg, sukret, type Hapå

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 30 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 1301 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 308 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 6 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 3,7 g 20 Vurdert verdi.
C12:0 0,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,65 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 1,66 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,6 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 1,6 g 20 Vurdert verdi.
C16:1 sum 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,14 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 20 Vurdert verdi.
C18:2n-6 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 1 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 58 g 20 Vurdert verdi.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 58 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 57 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 5,5 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Salt 0,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 1,2 alfa-TE 20 Vurdert verdi.
Tiamin 1,5 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,5 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0,8 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 3 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 410 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 0,6 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 135 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalium 300 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 27 mg 20 Vurdert verdi.
Sink 0,4 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 0 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0,22 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 38 mg 20 Vurdert verdi.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0164 Dairy product (US CFR)
A0778 Milk, milk product or milk substitute (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0491 Citric acid added (EC/CODEX)
H0749 White sugar added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0130 Glass container
M0215 Jar
N0040 Glass
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper