Hopp til innhold

Nøttepålegg, type Nugatti, mindre sukker

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 2034 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 489 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 29,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 3,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,62 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C14:0 0,4 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C16:0 5,2 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C18:0 1,95 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 10,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,08 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C18:1 sum 13,5 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 14 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 4,8 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C18:3n-3 0,17 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:3n-3 0,03 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:3n-6 0,03 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:4n-3 0,03 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:4n-6 0,03 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0,03 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C22:5n-3 (DPA) 0,03 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0,03 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Omega-3 0,31 g 73c Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Omega-6 4,8 g 74c Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Kolesterol 2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 41,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 26,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 25,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 16,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 6,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,4 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 2 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 3 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 13,8 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,14 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,42 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,14 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 13 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 178 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 169 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 529 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 55 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 1,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,25 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 273 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0272 Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839 Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1370 Sugar beet
C0157 White sugar
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0231 Chocolate or cocoa added
H0263 Vegetable fat or oil added
H0297 Milk or milk product added
H0555 Lecithins added (EC/CODEX)
H0757 Tree nut added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0213 Box
N0036 Plastic
P0104 No artificial sweeteners claim or use
P0024 Human consumer, no age specification
P0181 Reduced sugars food
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper