Hopp til innhold

Sjokoladepålegg, type Sjokade, mindre sukker

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 12 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kilojoule 1625 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 390 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 18,7 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 13 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0,11 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C14:0 0,43 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C16:0 5,2 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C18:0 5,83 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 5,1 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C18:1 sum 0 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 0,65 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C18:3n-3 0,06 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:3n-3 0,02 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:3n-6 0,02 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:4n-3 0,02 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:4n-6 0,02 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0,02 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0,04 g 207 Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Omega-3 0,13 g 73c Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Omega-6 0,65 g 74c Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
Kolesterol 1 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Karbohydrat 47,4 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 7,5 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Mono- og disakkarider 39,9 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 39,3 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 13,6 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Protein 1,1 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Beta-karoten 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin D 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin E 1,2 alfa-TE 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Tiamin 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Riboflavin 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Niacin 0,2 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B6 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Folat 3 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B12 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin C 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kalsium 9 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jern 1,1 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Natrium 2 mg 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Kalium 201 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Magnesium 27 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sink 0,4 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Selen 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kopper 0,22 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Fosfor 38 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0272 Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839 Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1370 Sugar beet
C0171 Invert sugar
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0136 Sugar or sugar syrup added
H0231 Chocolate or cocoa added
H0263 Vegetable fat or oil added
H0555 Lecithins added (EC/CODEX)
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0213 Box
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
P0104 No artificial sweeteners claim or use
P0181 Reduced sugars food
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper