Balsamicoeddik
Næringsstoff | Mengde | Enhet | Ref. | Beskrivelse |
---|---|---|---|---|
Spiselig del | 100 | % | 0 | Vurdert som 100 % spiselig (netto). |
Vann | 76 | g | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Kilojoule | 262 | kJ | 61a | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g. |
Kilokalorier | 62 | kcal | 61b | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g. |
Fett | 0 | g | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Mettede fettsyrer | 0 | g | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
C12:0 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C14:0 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C16:0 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C18:0 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
Trans-umettede fettsyrer | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Cis-enumettede fettsyrer | 0 | g | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
C16:1 sum | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C18:1 sum | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
Cis-flerumettede fettsyrer | 0 | g | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
C18:2n-6 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C18:3n-3 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C20:3n-3 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C20:3n-6 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C20:4n-3 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C20:4n-6 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C20:5n-3 (EPA) | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C22:5n-3 (DPA) | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
C22:6n-3 (DHA) | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
Omega-3 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
Omega-6 | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
Kolesterol | 0 | mg | 20 | Vurdert verdi. |
Karbohydrat | 15 | g | 20 | Vurdert verdi. |
Stivelse | M | g | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Mono- og disakkarider | 15 | g | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Sukker, tilsatt | M | g | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Kostfiber | 0 | g | 20 | Vurdert verdi. |
Protein | 0,5 | g | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Salt | 0 | g | 83 | Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000. |
Alkohol | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Vitamin A | 0 | RAE | 20 | Vurdert verdi. |
Retinol | 0 | µg | 20 | Vurdert verdi. |
Beta-karoten | 0 | µg | 20 | Vurdert verdi. |
Vitamin D | 0 | µg | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Vitamin E | 0 | alfa-TE | 20 | Vurdert verdi. |
Tiamin | 0 | mg | 20 | Vurdert verdi. |
Riboflavin | 0 | mg | 20 | Vurdert verdi. |
Niacin | 0 | mg | 20 | Vurdert verdi. |
Vitamin B6 | 0 | mg | 20 | Vurdert verdi. |
Folat | 0 | µg | 20 | Vurdert verdi. |
Vitamin B12 | 0 | µg | 20 | Vurdert verdi. |
Vitamin C | 0 | mg | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Kalsium | 27 | mg | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Jern | 0,7 | mg | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Natrium | 23 | mg | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Kalium | 112 | mg | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Magnesium | 12 | mg | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Sink | 0,1 | mg | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Selen | M | µg | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Kopper | 0,03 | mg | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Fosfor | 19 | mg | 460f | U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl |
Jod | M | µg | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Klassifisering
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0302 | Vinegar (US CFR) |
A0856 | Seasoning or extract (EUROFIR) |
B1329 | Grape |
C0300 | Juice |
E0123 | Liquid, low viscosity, with no visible particles |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0123 | Alcohol-acetic acid fermented |
J0104 | Preserved by fermentation |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Matvarer i Supper, saus og grytebaser
- Pesto, grønn, hjemmelaget
- Pesto, grønn, kjøpt
- Nypesuppe, av pulver, tilberedt
- Grytebasis, orientalsk, uten kjøtt
- Ertesuppe, av pulver
- Blomkålsuppe, av pulver
- Bernaisesaus, av pulver
- Brun saus, av blokk
- Brun saus, kjøttkakesaus, av pulver
- Hvit saus, av pulver
- Sjysaus, av pulver
- Ertestuing, av pulver
- Fiskesuppe, type Bergensk, av pulver
- Betasuppe, av pulver, tilberedt
- Brun saus, med løk, av pulver
- Viltsaus, av pulver
- Grytebasis, Jegergryte, uten kjøtt
- Grytebasis, Stroganoff, uten kjøtt
- Tomatsuppe, krutonger, Rett i koppen
- Blomkål/brokkolisuppe, Rett i koppen
- Grytebasis, Pasta di Napoli, uten kjøtt
- Dipsaus, sursøt barbequesaus
- Soyasaus
- Suppe, protein- og energirik, med kylling
- Suppe, protein- og energirik, med brokkolismak
- Balsamicoeddik
- Kjøttbuljong, tilberedt
- Grytebasis, med ris, meksikansk, uten kjøtt
- Grytebasis, med pasta, italiensk, uten kjøtt
- Tomatsuppe, av pulver
- Tomatsuppe, med makaroni, av pulver
- Miso, fermentert soyabønnepasta
Matvaregrupper
- Fjørfe og kjøtt
- Egg
- Melk og melkeprodukter
- Sukker og søte produkter
- Poteter, grønnsaker, frukt og bær
- Korn- og bakevarer, frø og nøtter
- Fisk og skalldyr
- Drikke
- Margarin, smør, matolje o.l.
- Spedbarnsmat
- Diverse retter, produkter og ingredienser
© Matvaretabellen 2017
Bruk gjerne tabellverdiene, men oppgi alltid kilden:Matvaretabellen 2017. Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no
