Hopp til innhold

Brun saus, med løk, av pulver

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 90 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 166 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 39 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1,5 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0,2 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,3 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,9 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 0,81 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,01 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,81 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 5,5 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Stivelse M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Mono- og disakkarider M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sukker, tilsatt 0,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 1 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A M RAE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Retinol M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E M alfa-TE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Tiamin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Riboflavin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Niacin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B6 M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Folat M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Jern M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Natrium 400 mg 103a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006, uspesifisert grunnlag.
Kalium 50 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Magnesium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sink 0 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 0 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0286 Gravy or sauce (US CFR)
A0862 Savoury sauce (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0149 Liquid, low viscosity, with solid pieces
F0014 Fully heat-treated
G0014 Boiled
H0100 Flavoring or spice extract or concentrate added
H0146 Starch added
H0151 Spice or herb added
H0259 Rehydrated
H0263 Vegetable fat or oil added
H0349 Onion added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper