Hopp til innhold

Hvit saus, av pulver

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 84 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 289 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 69 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 2,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 1,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,2 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 0,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,7 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,12 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,02 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,13 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 13 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 7,9 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 4,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 3,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 19 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 18 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 12 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0,1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,17 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 7 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,5 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 139 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 408 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 164 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 14 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,01 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 92 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0286 Gravy or sauce (US CFR)
A0862 Savoury sauce (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0139 Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0014 Fully heat-treated
G0014 Boiled
H0146 Starch added
H0151 Spice or herb added
H0184 Milk added
H0185 Egg yolk added
H0259 Rehydrated
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper