Hopp til innhold

Pesto, grønn, hjemmelaget

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 16 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kilojoule 2606 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 632 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 63,6 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Mettede fettsyrer 10 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C12:0 0,29 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,88 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 5,56 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 2,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Cis-enumettede fettsyrer 34,4 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C16:1 sum 0,29 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 32,44 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 14 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C18:2n-6 11,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 3,62 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 3,63 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 11,08 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 13 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Karbohydrat 2,8 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 1,2 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Mono- og disakkarider 1,6 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sukker, tilsatt 0 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kostfiber 1,6 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Protein 11,3 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Salt 1,4 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 91 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 63 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Beta-karoten 334 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin D 0 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin E 8,9 alfa-TE 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Tiamin 0,13 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Riboflavin 0,14 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Niacin 1,5 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B6 0,08 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Folat 19 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B12 0,6 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin C 2 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalsium 197 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jern 2,4 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Natrium 582 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalium 335 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Magnesium 102 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sink 3,1 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Selen 2 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kopper 0,61 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Fosfor 339 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0271 Vegetable pickle (US CFR)
A0860 Chutney or pickle (EUROFIR)
B1299 Olive
C0139 Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0138 Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0001 Extent of heat treatment not known
G0001 Cooking method not known
H0143 Cheese added
H0177 Nut or seed added
H0212 Vegetable added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper