Hopp til innhold

Pesto, grønn, kjøpt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 31 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kilojoule 2142 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 520 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 52,9 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Mettede fettsyrer 6,7 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C12:0 0,18 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,56 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 4,14 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 2,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Cis-enumettede fettsyrer 16,9 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C16:1 sum 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 14,86 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 27,3 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
C18:2n-6 27,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,29 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 27,22 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 5 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Karbohydrat 4,9 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 2,6 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Mono- og disakkarider 2,2 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sukker, tilsatt 1,1 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kostfiber 1,4 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Protein 5,2 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Salt 3,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 116 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 21 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Beta-karoten 1132 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin D 0 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin E 28 alfa-TE 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Tiamin 0,07 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Riboflavin 0,08 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Niacin 0,4 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B6 0,1 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Folat 27 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B12 0,2 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin C 7 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalsium 131 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jern 2,2 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Natrium 1271 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalium 181 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Magnesium 57 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sink 1,2 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Selen 1 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kopper 0,41 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Fosfor 120 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0271 Vegetable pickle (US CFR)
A0860 Chutney or pickle (EUROFIR)
B1299 Olive
C0139 Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0138 Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0001 Extent of heat treatment not known
G0001 Cooking method not known
H0143 Cheese added
H0177 Nut or seed added
H0212 Vegetable added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0130 Glass container
M0194 Can, bottle or jar
N0040 Glass
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper