Hopp til innhold

Suppe, protein- og energirik, med kylling

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kilojoule 574 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 138 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 9,2 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 1,7 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,17 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,88 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,33 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Cis-enumettede fettsyrer 4,9 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 4,9 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 2,5 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 1,62 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,61 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,63 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,61 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 5 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Karbohydrat 6,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 6,5 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 0 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0,5 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Protein 7 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 43 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 43 µg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin D 0,4 µg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Vitamin E 1,8 alfa-TE 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0,04 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,15 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0,7 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,04 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Folat 13 µg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B12 0,9 µg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Vitamin C 50 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Kalsium 115 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Jern 0,3 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Natrium 520 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Kalium 191 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 15 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Sink 0,6 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Selen 4 µg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Kopper 0,01 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 110 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Jod 14,4 µg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0180 Soup, thick (US CFR)
A0865 Soup (EUROFIR)
B1161 Cattle
C0235 Milk
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0263 Vegetable fat or oil added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
P0060 High energy food
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper