Suppe, protein- og energirik, med kylling
Næringsstoff | Mengde | Enhet | Ref. | Beskrivelse |
---|---|---|---|---|
Spiselig del | 100 | % | 0 | Vurdert som 100 % spiselig (netto). |
Vann | M | g | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Kilojoule | 574 | kJ | 61a | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g. |
Kilokalorier | 138 | kcal | 61b | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g. |
Fett | 9,2 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Mettede fettsyrer | 1,7 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
C12:0 | 0,06 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C14:0 | 0,17 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C16:0 | 0,88 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C18:0 | 0,33 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
Trans-umettede fettsyrer | 0 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Cis-enumettede fettsyrer | 4,9 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
C16:1 sum | 0,05 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C18:1 sum | 4,9 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
Cis-flerumettede fettsyrer | 2,5 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
C18:2n-6 | 1,62 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C18:3n-3 | 0,61 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C20:3n-3 | 0 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C20:3n-6 | 0 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C20:4n-3 | 0 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C20:4n-6 | 0 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C20:5n-3 (EPA) | 0 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C22:5n-3 (DPA) | 0 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
C22:6n-3 (DHA) | 0 | g | 136 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016). |
Omega-3 | 0,63 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Omega-6 | 1,61 | g | 135 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015). |
Kolesterol | 5 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Karbohydrat | 6,5 | g | 80 | Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse. |
Stivelse | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Mono- og disakkarider | 6,5 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Sukker, tilsatt | 0 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Kostfiber | 0,5 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Protein | 7 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Salt | 1,3 | g | 83 | Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000. |
Alkohol | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Vitamin A | 43 | RAE | 85 | Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten. |
Retinol | 43 | µg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Beta-karoten | M | µg | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Vitamin D | 0,4 | µg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Vitamin E | 1,8 | alfa-TE | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Tiamin | 0,04 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Riboflavin | 0,15 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Niacin | 0,7 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Vitamin B6 | 0,04 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Folat | 13 | µg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Vitamin B12 | 0,9 | µg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Vitamin C | 50 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Kalsium | 115 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Jern | 0,3 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Natrium | 520 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Kalium | 191 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Magnesium | 15 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Sink | 0,6 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Selen | 4 | µg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Kopper | 0,01 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Fosfor | 110 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Jod | 14,4 | µg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Klassifisering
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0180 | Soup, thick (US CFR) |
A0865 | Soup (EUROFIR) |
B1161 | Cattle |
C0235 | Milk |
E0123 | Liquid, low viscosity, with no visible particles |
F0003 | Not heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
P0060 | High energy food |
Z0112 | Food industry prepared |
Matvarer i Supper, saus og grytebaser
- Pesto, grønn, hjemmelaget
- Pesto, grønn, kjøpt
- Nypesuppe, av pulver, tilberedt
- Grytebasis, orientalsk, uten kjøtt
- Ertesuppe, av pulver
- Blomkålsuppe, av pulver
- Bernaisesaus, av pulver
- Brun saus, av blokk
- Brun saus, kjøttkakesaus, av pulver
- Hvit saus, av pulver
- Sjysaus, av pulver
- Ertestuing, av pulver
- Fiskesuppe, type Bergensk, av pulver
- Betasuppe, av pulver, tilberedt
- Brun saus, med løk, av pulver
- Viltsaus, av pulver
- Grytebasis, Jegergryte, uten kjøtt
- Grytebasis, Stroganoff, uten kjøtt
- Tomatsuppe, krutonger, Rett i koppen
- Blomkål/brokkolisuppe, Rett i koppen
- Grytebasis, Pasta di Napoli, uten kjøtt
- Dipsaus, sursøt barbequesaus
- Soyasaus
- Suppe, protein- og energirik, med kylling
- Suppe, protein- og energirik, med brokkolismak
- Balsamicoeddik
- Kjøttbuljong, tilberedt
- Grytebasis, med ris, meksikansk, uten kjøtt
- Grytebasis, med pasta, italiensk, uten kjøtt
- Tomatsuppe, av pulver
- Tomatsuppe, med makaroni, av pulver
- Miso, fermentert soyabønnepasta
Matvaregrupper
- Fjørfe og kjøtt
- Egg
- Melk og melkeprodukter
- Sukker og søte produkter
- Poteter, grønnsaker, frukt og bær
- Korn- og bakevarer, frø og nøtter
- Fisk og skalldyr
- Drikke
- Margarin, smør, matolje o.l.
- Spedbarnsmat
- Diverse retter, produkter og ingredienser
© Matvaretabellen 2017
Bruk gjerne tabellverdiene, men oppgi alltid kilden:Matvaretabellen 2017. Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no
