Hopp til innhold

Svin, mørbrad, rå

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 79 % 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Vann 65 g 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Kilojoule 895 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 215 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 15,7 g 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Mettede fettsyrer 5,4 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C12:0 0,02 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C14:0 0,23 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C16:0 3,51 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C18:0 1,79 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
Trans-umettede fettsyrer 0 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
Cis-enumettede fettsyrer 6,9 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C16:1 sum 0,46 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C18:1 sum 6,42 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
Cis-flerumettede fettsyrer 2,4 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C18:2n-6 1,59 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C18:3n-3 0,1 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C20:3n-3 0 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C20:3n-6 0,02 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C20:4n-3 0 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C20:4n-6 0,18 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C20:5n-3 (EPA) 0 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C22:5n-3 (DPA) 0,05 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
C22:6n-3 (DHA) 0,02 g 318 Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
Omega-3 0,18 g 73n Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 318: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
Omega-6 1,84 g 74n Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 318: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
Kolesterol 50 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 18,5 g 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 6 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 6 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0,2 µg 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
Vitamin E 0,7 alfa-TE 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Tiamin 0,72 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Riboflavin 0,17 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Niacin 7,2 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Vitamin B6 0,34 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Folat 1 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B12 0,4 µg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 13 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Jern 0,8 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Natrium 59 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Kalium 456 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Magnesium 20 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Sink 1,5 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Selen 8 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kopper 0,1 mg 309 Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i svinekjøtt. Analyseprosjekt, 1991.
Fosfor 188 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jod 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0150 Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794 Red meat (EUROFIR)
B1136 Swine
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122 Divided or disintegrated
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0003 No treatment applied
J0142 Preserved by chilling or freezing
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0031 Loin

Matvaregrupper