Hopp til innhold

Svin, familieribbe, stekt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 80 % 20 Vurdert verdi.
Vann 34 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1937 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 468 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 42,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 15,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,58 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 9,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 4,56 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 18,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 1,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 17,88 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 5,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 4,75 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,58 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 5,18 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 66 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 22,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 19 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 19 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0,6 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 1,7 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,21 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 7,9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,7 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 1,4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 63 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 453 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 30 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 2,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 13 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,07 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 251 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0150 Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794 Red meat (EUROFIR)
B1136 Swine
C0267 Skeletal meat part, without bone, with skin
E0122 Divided or disintegrated
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0023 Rib (meat cut)
Z0031 Loin

Matvaregrupper