Svin, sideflesk, lettsaltet, stekt
Næringsstoff | Mengde | Enhet | Ref. | Beskrivelse |
---|---|---|---|---|
Spiselig del | 100 | % | 0 | Vurdert som 100 % spiselig (netto). |
Vann | 41 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Kilojoule | 1863 | kJ | 61a | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g. |
Kilokalorier | 451 | kcal | 61b | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g. |
Fett | 42,9 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Mettede fettsyrer | 15,4 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
C12:0 | 0,05 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C14:0 | 0,62 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C16:0 | 9,25 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C18:0 | 4,58 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
Trans-umettede fettsyrer | 0,3 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Cis-enumettede fettsyrer | 18,8 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
C16:1 sum | 1,17 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C18:1 sum | 18,73 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
Cis-flerumettede fettsyrer | 6,1 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
C18:2n-6 | 4,55 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C18:3n-3 | 0,42 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C20:3n-3 | 0,06 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C20:3n-6 | 0 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C20:4n-3 | 0 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C20:4n-6 | 0,1 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C20:5n-3 (EPA) | 0 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C22:5n-3 (DPA) | 0,05 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
C22:6n-3 (DHA) | 0 | g | 318 | Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
Omega-3 | 0,54 | g | 73n | Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 318: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
Omega-6 | 4,85 | g | 74n | Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 318: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29 |
Kolesterol | 75 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Karbohydrat | 0 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Stivelse | 0 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Mono- og disakkarider | 0 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Sukker, tilsatt | 0 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Kostfiber | 0 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Protein | 16,2 | g | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Salt | 3 | g | 83 | Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000. |
Alkohol | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Vitamin A | 9 | RAE | 85 | Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten. |
Retinol | 9 | µg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Beta-karoten | 0 | µg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Vitamin D | 0 | µg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Vitamin E | 0,5 | alfa-TE | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Tiamin | 0,32 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Riboflavin | 0,11 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Niacin | 4,5 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Vitamin B6 | 0,07 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Folat | 1 | µg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Vitamin B12 | 0,4 | µg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Vitamin C | 0 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Kalsium | 12 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Jern | 1,6 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Natrium | 1200 | mg | 20 | Vurdert verdi. |
Kalium | 300 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Magnesium | 20 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Sink | 1,9 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Selen | 15 | µg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Kopper | 0,08 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Fosfor | 247 | mg | 131 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon). |
Jod | M | µg | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Klassifisering
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0150 | Meat or meat product (from mammal) (US CFR) |
A0794 | Red meat (EUROFIR) |
B1136 | Swine |
C0269 | Skeletal meat part, without bone and skin, with separable fat |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0008 | Griddled |
H0003 | No treatment applied |
H0173 | Salted |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0046 | Side (meat cut) |
Matvarer i Svin, tilberedt
Matvaregrupper
- Fjørfe og kjøtt
- Egg
- Melk og melkeprodukter
- Sukker og søte produkter
- Poteter, grønnsaker, frukt og bær
- Korn- og bakevarer, frø og nøtter
- Fisk og skalldyr
- Drikke
- Margarin, smør, matolje o.l.
- Spedbarnsmat
- Diverse retter, produkter og ingredienser
© Matvaretabellen 2017
Bruk gjerne tabellverdiene, men oppgi alltid kilden:Matvaretabellen 2017. Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no
