Hopp til innhold

Tran, Nycoplus Apotekets tran

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 3700 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 900 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 100 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Mettede fettsyrer 15,2 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C12:0 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C14:0 4 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:0 10,5 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:0 2,5 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 45,7 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C16:1 sum 8 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:1 sum 21 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 34,8 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:2n-6 1,75 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:3n-3 1 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-3 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-6 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-3 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-6 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 8,7 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 1,1 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 13 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Omega-3 23,9 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Omega-6 1,8 g 74a Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kolesterol 500 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 0 g 20 Vurdert verdi.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 5435 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 5435 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Beta-karoten 0 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin D 217 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin E 217 alfa-TE 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Riboflavin 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Niacin 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin B6 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Folat 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Jern 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Natrium 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalium 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Magnesium 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sink 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Selen 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kopper 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Fosfor 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Jod 0 µg 325 Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0129 Refined or partially-refined food product (US CFR)
A0870 Dietary supplement (EUROFIR)
B1842 Atlantic cod
C0301 Liver oil
E0139 Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0217 Vitamin e added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0210 Glass container, metal lid
M0214 Bottle
M0278 Glass container, coloured
N0040 Glass
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper