Hopp til innhold

Espresso, enkel

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 82 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 37 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 9 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C14:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:0 0 g 20 Vurdert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-3 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-6 0 g 20 Vurdert verdi.
Kolesterol 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 1,3 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Mono- og disakkarider M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 0,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Folat 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kalium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Magnesium 35 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Selen 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0268 Steeped beverage (US CFR)
A0845 Coffee, tea, cocoa (EUROFIR)
B1305 Coffee
C0132 Seed, skin removed, germ present
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0014 Fully heat-treated
G0036 Steeped
H0259 Rehydrated
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper