Hopp til innhold

Mineralvann, med kullsyre, type Farris naturell

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 100 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 0 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 0 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C12:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C14:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C16:0 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:0 0 g 20 Vurdert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C16:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:1 sum 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
C18:2n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:3n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-3 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:4n-6 0 g 20 Vurdert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 20 Vurdert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-3 0 g 20 Vurdert verdi.
Omega-6 0 g 20 Vurdert verdi.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Tiamin 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Riboflavin 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Niacin 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin B6 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Folat 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 0 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jern 0 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 45 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kalium 2 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Magnesium 3 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sink 0 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 0 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jod 0 µg 20 Vurdert verdi.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0241 Soft drink (US CFR)
A0843 Soft drink (EUROFIR)
B1288 Mineral water
C0005 Part of plant or animal not applicable
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0175 Carbonated
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0214 Bottle
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper