Hopp til innhold

Salat, gresk, med fetaost, oliven

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 86 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 287 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 69 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 4,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 2,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,26 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 1,18 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,35 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 1,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,63 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,03 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,24 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 2,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 2,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 1,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 3,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,9 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 73 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 37 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 439 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,5 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,03 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,05 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 20 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 27 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 72 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 358 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 188 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 12 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 70 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0208 Salad (US CFR)
A0866 Prepared salad (EUROFIR)
B1276 Tomato
C0140 Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0104 Whole and pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0143 Cheese added
H0212 Vegetable added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper