Hopp til innhold

Yoghurt, drikke, frukt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 81 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 325 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 77 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1,1 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 0,7 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 0,04 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C14:0 0,12 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:0 0,31 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:0 0,12 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,3 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum 0,02 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:1 sum 0,24 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 0,02 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:3n-3 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-3 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-6 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-3 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-6 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Omega-3 0,01 g 73a Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Omega-6 0,02 g 74a Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kolesterol 3 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 13 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 13 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sukker, tilsatt 8 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 3,7 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 14 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 13 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Beta-karoten 13 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin D 0 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin E 0 alfa-TE 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0,05 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Riboflavin 0,15 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Niacin 0,1 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B6 0,05 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 12 µg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Vitamin B12 0,4 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 141 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jern 0,1 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Natrium 50 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kalium 199 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Magnesium 16 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sink 0,4 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Selen 2 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kopper 0,01 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Fosfor 103 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jod 17 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0101 Cultured milk product (US CFR)
A0783 Fermented milk product (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0102 Liquid, high viscosity
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0101 Lactic acid fermented
H0136 Sugar or sugar syrup added
H0184 Milk added
H0247 Fat partially removed
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0146 Paperboard container with plastic liner
M0342 Paperboard container, surface treated both sides
N0017 Polyethylene
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper