Hopp til innhold

Yoghurt, frukt, 0,1 % fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 85 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kilojoule 180 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 42 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0,1 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Mettede fettsyrer 0 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C12:0 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 0,03 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C16:1 sum 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C18:2n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 0 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 6,3 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 6,3 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Sukker, tilsatt 0 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Kostfiber 0 g 70 Beregnet ut fra spesifikk faktor for fettsyrer i totalfett.
Protein 4,1 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 2 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 2 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Beta-karoten 4 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin D 0 µg 86 Beregnet ut fra faktor 0,005 µg vitamin D/g fett i kremfløte.
Vitamin E 0 alfa-TE 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Tiamin 0,04 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Riboflavin 0,29 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Niacin 0,1 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B6 0,07 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Folat 8 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B12 0,2 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin C 1 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kalsium 115 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jern 0,1 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Natrium 45 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kalium 180 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Magnesium 13 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sink 0,4 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Selen 1 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kopper 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Fosfor 110 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0101 Cultured milk product (US CFR)
A0783 Fermented milk product (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0107 Lactic acid-other agent fermented
H0108 Nonnutritive sweetener added
H0147 Fruit added
H0165 Gelatin added
H0168 Fructose added
H0247 Fat partially removed
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
P0040 Reduced fat food
Z0112 Food industry prepared
Z0181 Fat content < 1%

Matvaregrupper