Hopp til innhold

Yoghurt, frukt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 78 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 395 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 94 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 3 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 2 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 0,11 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C14:0 0,34 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:0 0,9 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:0 0,36 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,8 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum 0,04 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:1 sum 0,69 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 0,05 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:3n-3 0,01 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-3 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-6 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-3 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-6 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Omega-3 0,02 g 73a Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Omega-6 0,06 g 74a Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kolesterol 9 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 13 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 13 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sukker, tilsatt 7 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 3,7 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 28 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 27 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Beta-karoten 18 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin D 0 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin E 0,1 alfa-TE 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0,05 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Riboflavin 0,15 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Niacin 0,1 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B6 0,07 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 23 µg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Vitamin B12 0,4 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 140 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jern 0,4 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Natrium 41 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kalium 113 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Magnesium 13 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sink 0,4 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Selen 1 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kopper 0 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Fosfor 91 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jod 14 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0101 Cultured milk product (US CFR)
A0783 Fermented milk product (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0107 Lactic acid-other agent fermented
H0136 Sugar or sugar syrup added
H0147 Fruit added
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
N0022 Polystyrene
N0033 Polyester
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper