Hopp til innhold

Yoghurt, frukt, lett, 0,1 % fett, type Yoplait

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 85 g 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Kilojoule 221 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 52 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0,1 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Mettede fettsyrer 0,1 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C12:0 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 0,03 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C16:1 sum 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C18:2n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 0 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Karbohydrat 8,9 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 8,9 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Sukker, tilsatt 3 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0 g 450b Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Protein 3,9 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 2 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 2 µg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Beta-karoten 4 µg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Vitamin D 0 µg 86 Beregnet ut fra faktor 0,005 µg vitamin D/g fett i kremfløte.
Vitamin E 0 alfa-TE 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Tiamin 1,1 mg 460b US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
Riboflavin 0,29 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Niacin 0,1 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Vitamin B6 0,07 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Folat 8 µg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Vitamin B12 0,2 µg 450b Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Vitamin C 1 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Kalsium 115 mg 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Jern 0,1 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Natrium 45 mg 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Kalium 180 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Magnesium 13 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Sink 0,4 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Selen 1 µg 450b Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Kopper 0 mg 450b Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Fosfor 110 mg 450a Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0101 Cultured milk product (US CFR)
A0783 Fermented milk product (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0101 Lactic acid fermented
H0108 Nonnutritive sweetener added
H0147 Fruit added
H0165 Gelatin added
H0168 Fructose added
H0248 Fat fully removed
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
N0022 Polystyrene
P0040 Reduced fat food
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper