Hopp til innhold

Yoghurt, frukt, lett, 0,5 % fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 82 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 296 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 70 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0,6 g 20 Vurdert verdi.
Mettede fettsyrer 0,4 g 20 Vurdert verdi.
C12:0 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,17 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,2 g 20 Vurdert verdi.
C16:1 sum 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,13 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
C18:2n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 3 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 12,4 g 20 Vurdert verdi.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 12,4 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 7,2 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 3,7 g 20 Vurdert verdi.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 8 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 8 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 6 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0 alfa-TE 20 Vurdert verdi.
Tiamin 0,05 mg 20 Vurdert verdi.
Riboflavin 0,14 mg 20 Vurdert verdi.
Niacin 0,2 mg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B6 0,04 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 23 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin B12 0,2 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 110 mg 20 Vurdert verdi.
Jern 0,1 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 43 mg 20 Vurdert verdi.
Kalium 152 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Magnesium 9 mg 20 Vurdert verdi.
Sink 0,3 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 1 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 64 mg 20 Vurdert verdi.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0101 Cultured milk product (US CFR)
A0783 Fermented milk product (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0101 Lactic acid fermented
H0147 Fruit added
H0158 Sucrose added
H0184 Milk added
H0247 Fat partially removed
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
N0022 Polystyrene
N0033 Polyester
P0040 Reduced fat food
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper