Hopp til innhold

Yoghurt, jordbær

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 81 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 370 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 88 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 3 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Mettede fettsyrer 2 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C12:0 0,1 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C14:0 0,3 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C16:0 0,82 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:0 0,32 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0,1 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,9 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C16:1 sum 0,04 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:1 sum 0,61 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:2n-6 0,05 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:3n-3 0,01 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:3n-3 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:3n-6 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:4n-3 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:4n-6 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Omega-3 0,02 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Omega-6 0,05 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kolesterol 8 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Karbohydrat 11,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0,2 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Mono- og disakkarider 11,3 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sukker, tilsatt 6,4 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 3,7 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 34 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 34 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin E 0,1 alfa-TE 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0,1 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Riboflavin 0,15 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Niacin 0,1 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B6 0 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 3 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B12 0,4 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 140 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jern 0,1 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Natrium 50 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kalium 196 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Magnesium 14 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sink 0,5 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Selen 2 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kopper 0 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Fosfor 101 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jod 13,4 µg 325 Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0101 Cultured milk product (US CFR)
A0783 Fermented milk product (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0107 Lactic acid-other agent fermented
H0136 Sugar or sugar syrup added
H0147 Fruit added
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
N0022 Polystyrene
N0033 Polyester
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper