Akkar, tiarmet blekksprut, innbakt, forfritert, stekt i fett

Energi i 100 g

1 261 kJ (301 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 43 g
Karbohydrat: 28,8 g
Fett: 15,6 g
Protein: 10,8 g
Kostfiber: 1 g
Energiinnhold
Fett: 46 E%
Karbohydrat: 39 E%
Protein: 15 E%
Kostfiber: 1 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 1 261 kJ (301 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000215,6 g45%
KarbohydratMI018128,8 g38%
KostfiberMI00021 g0%
ProteinMI000210,8 g14%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014243 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI000227,4 g
SukkerarterMI00021,4 g
Sukker, tilsattMI00021,2 g
Sukker, frittMI00021,2 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI032533 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032234 µg-RE4 %
BetakarotenMI000213 µg
RetinolMI000232 µg
Vitamin DMI00020,7 µg6 %
Vitamin EMI00024,7 mg-ATE39 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,1 mg7 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,07 mg4 %
Vitamin B3 (niacin)MI00021,8 mg
NiacinekvivalenterMI00024,1 mg20 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,3 mg16 %
Vitamin B9 (folat)MI00029 µg2 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00021,3 µg32 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000241 mg3 %
Kalium (K)MI0002167 mg4 %
Natrium (Na)MI0002809 mg
Salt (NaCl)MI01202 g
Fosfor (P)MI0002302 mg47 %
Magnesium (Mg)MI000224 mg8 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,5 mg4 %
Kobber (Cu)MI00020,5 mg55 %
Sink (Zn)MI00020,9 mg6 %
Selen (Se)MI000233 µg38 %
Jod (I)MI000225 µg17 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0267Seafood or seafood product (US CFR)
A0803Seafood product (EUROFIR)
B1205Squid
C0268Skeletal meat part, without bone, without skin
E0147Whole, shape achieved by forming
F0014Fully heat-treated
G0008Griddled
G0029Deep-fried
H0188Breaded or batter-coated
H0263Vegetable fat or oil added
H0319Wheat added
H0351Chemical leavening agent added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: