Baconost, smørbar
Energi i 100 g
Per 100 g
886 kJ (213 kcal)
886 kJ (213 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0,1 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Sukker, fritt | 50 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 114a | 10,8 g |
Transfettsyrer | 114a | 0,5 g |
Enumettede fettsyrer | 114a | 4,1 g |
Flerumettede fettsyrer | 114a | 0,4 g |
Omega-3 | 114a | 0,1 g |
Omega-6 | 114a | 0,1 g |
Kolesterol | 114a | 42 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 114a | 0,5 g |
C14:0 (myristinsyre) | 114a | 1,7 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 114a | 4,8 g |
C18:0 (stearinsyre) | 114a | 1,8 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 114a | 0,4 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 114a | 3,5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 175 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 190 µg-RE | 25 % |
Betakaroten | 114a | 184 µg | |
Retinol | 114a | 160 µg | |
Vitamin D | 114a | 0,1 µg | 1 % |
Vitamin E | 112a | 0 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 114a | 0,05 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 114a | 0,2 mg | 12 % |
Vitamin B3 (niacin) | 114a | 0,3 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0421 | 3,8 mg | 18 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400a | 0,16 mg | 8 % |
Vitamin B9 (folat) | 114a | 12 µg | 3 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 114a | 0,5 µg | 12 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 112a | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 114a | 376 mg | 32 % |
Kalium (K) | 114a | 60 mg | 1 % |
Natrium (Na) | 114a | 940 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 2,4 g | |
Fosfor (P) | 114a | 900 mg | 140 % |
Magnesium (Mg) | 114a | 15 mg | 5 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 114a | 0,3 mg | 2 % |
Kobber (Cu) | 114a | 0,05 mg | 5 % |
Sink (Zn) | 114a | 3 mg | 21 % |
Selen (Se) | 114a | 6 µg | 7 % |
Jod (I) | 114a | 18 µg | 12 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0282 | Processed cheese product (US CFR) |
A0787 | Processed cheese (EUROFIR) |
B1201 | Cow |
C0245 | Curd |
E0134 | Semisolid with solid pieces |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0110 | Smoked by adding smoke concentrate |
H0191 | Meat added |
J0100 | Preserved by adding chemicals |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0123 | Plastic tray or pan, aluminum foil cover or wrapping |
M0426 | Peel-off lid |
N0021 | Polypropylene |
N0024 | Coating enamel |
P0024 | Human consumer, no age specification |
R0316 | Norway |
Z0112 | Food industry prepared |