Biff stroganoff
Energi i 100 g
Per 100 g
1 003 kJ (242 kcal)
1 003 kJ (242 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | MI0002 | 0,9 g |
Sukkerarter | MI0002 | 3,2 g |
Sukker, tilsatt | MI0002 | 0,3 g |
Sukker, fritt | MI0002 | 0,3 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0002 | 9,8 g |
Transfettsyrer | MI0002 | 0,4 g |
Enumettede fettsyrer | MI0002 | 5,6 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0002 | 1,3 g |
Omega-3 | MI0002 | 0,2 g |
Omega-6 | MI0002 | 0,8 g |
Kolesterol | MI0002 | 64 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | MI0002 | 0,5 g |
C14:0 (myristinsyre) | MI0002 | 1,4 g |
C16:0 (palmitinsyre) | MI0002 | 4,3 g |
C18:0 (stearinsyre) | MI0002 | 1,7 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | MI0002 | 0,4 g |
C18:1 sum (oljesyre) | MI0002 | 5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 211 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 230 µg-RE | 30 % |
Betakaroten | MI0002 | 239 µg | |
Retinol | MI0002 | 191 µg | |
Vitamin D | MI0002 | 0,5 µg | 5 % |
Vitamin E | MI0002 | 1,1 mg-ATE | 9 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | MI0002 | 0,11 mg | 8 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | MI0002 | 0,1 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | MI0002 | 3 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0002 | 6,6 mg | 32 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | MI0002 | 0,1 mg | 5 % |
Vitamin B9 (folat) | MI0002 | 10 µg | 3 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | MI0002 | 0,7 µg | 17 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | MI0002 | 4 mg | 3 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | MI0002 | 40 mg | 3 % |
Kalium (K) | MI0002 | 290 mg | 8 % |
Natrium (Na) | MI0002 | 256 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,6 g | |
Fosfor (P) | MI0002 | 118 mg | 18 % |
Magnesium (Mg) | MI0002 | 22 mg | 7 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | MI0002 | 1,5 mg | 13 % |
Kobber (Cu) | MI0002 | 0,08 mg | 8 % |
Sink (Zn) | MI0002 | 2,2 mg | 15 % |
Selen (Se) | MI0002 | 4 µg | 4 % |
Jod (I) | MI0002 | 6 µg | 4 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0212 | Stew or hash (US CFR) |
A0799 | Meat dish (EUROFIR) |
B1161 | Cattle |
C0270 | Skeletal meat part, without bone and skin, without separable fat |
E0110 | Semiliquid with solid pieces |
F0014 | Fully heat-treated |
G0014 | Boiled |
G0026 | Cooked in small amount of fat or oil |
H0296 | Cream added |
H0349 | Onion added |
H0350 | Tomato added |
J0001 | Preservation method not known |
K0034 | Packed in gravy or sauce |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0220 | Not drained |