Bønner, i chilisaus, hermetisk

Energi i 100 g

260 kJ (62 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 82 g
Kostfiber: 7 g
Karbohydrat: 5,7 g
Protein: 4,5 g
Fett: 0,9 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 37 E%
Protein: 29 E%
Kostfiber: 21 E%
Fett: 13 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 260 kJ (62 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
Fett6160,9 g12%
KarbohydratMI01815,7 g36%
Kostfiber420i7 g21%
Protein6164,5 g29%
Alkohol500 g0%
VannMI014282 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
Stivelse6165,2 g
SukkerarterMI05120,5 g
Sukker, tilsatt960,5 g
Sukker, fritt960,5 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI03256 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032211 µg-RE1 %
Betakaroten61670 µg
Retinol500 µg
Vitamin D500 µg0 %
Vitamin E6160,5 mg-ATE4 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)6160,1 mg7 %
Vitamin B2 (riboflavin)6160,1 mg6 %
Vitamin B3 (niacin)701G0,5 mg
NiacinekvivalenterMI04211,3 mg6 %
Vitamin B6 (pyridoksin)6160,1 mg5 %
Vitamin B9 (folat)61614 µg4 %
Vitamin B12 (kobalamin)500 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)6160 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)61641 mg3 %
Kalium (K)616305 mg8 %
Natrium (Na)616360 mg
Salt (NaCl)MI01200,9 g
Fosfor (P)61694 mg14 %
Magnesium (Mg)61632 mg10 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)6161,5 mg13 %
Kobber (Cu)6160,19 mg21 %
Sink (Zn)6160,6 mg4 %
Selen (Se)6161 µg1 %
Jod (I)6160 µg0 %

Klassifisering

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
96
Verdien er beregnet fra andre verdier for samme matvare
420i
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 5.1. (2023). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
616
Jacobsen, J., Danielsen, M., Langwagen, M., Poulsen, A., Trolle, E. Næringsstofindhold i bælgfrukter. DTU Fødevareinstitutet, 2023. Nettversjon, www.food.dtu.dk
701G
Aggregert verdi fra forskjellige matvarer
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0232
Imputation of a component from one or more components from related food
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))
MI0421
Niacin equivalents calculated from niacin and tryptophan (NIAEQ[mg] = NIA[mg] + TRP[mg] / 60)
MI0512
Sugar calculated as the sum of individual mono- and disaccharides (SUGAR[g] = ARAS[g] + FRUS[g] + GALS[g] + GLUS[g] + MANS[g] + RIBS[g] + XYLS[g] + LACS[g] + MALS[g] + SUCS[g] + TRES[g])

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: