Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 68 g
Protein: 13,6 g
Fett: 9,6 g
Karbohydrat: 7,4 g
Kostfiber: 1 g
Energiinnhold
Fett: 49 E%
Protein: 32 E%
Karbohydrat: 17 E%
Kostfiber: 1 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 722 kJ (173 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00029,6 g49%
KarbohydratMI01817,4 g17%
KostfiberMI00021 g1%
ProteinMI000213,6 g32%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014268 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI032579 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032298 µg-RE13 %
BetakarotenMI0002239 µg
RetinolMI000259 µg
Vitamin DMI00020,7 µg6 %
Vitamin EMI00020,6 mg-ATE5 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,1 mg7 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,1 mg6 %
Vitamin B3 (niacin)MI00023,5 mg
NiacinekvivalenterMI00027 mg34 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,22 mg12 %
Vitamin B9 (folat)MI000247 µg14 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,3 µg7 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00025 mg4 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000268 mg5 %
Kalium (K)MI0002285 mg8 %
Natrium (Na)MI0002170 mg
Salt (NaCl)MI01200,4 g
Fosfor (P)MI0002154 mg24 %
Magnesium (Mg)MI000221 mg7 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,5 mg4 %
Kobber (Cu)MI00020,08 mg8 %
Sink (Zn)MI00020,8 mg5 %
Selen (Se)MI00026 µg7 %
Jod (I)MI00026 µg4 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0208Salad (US CFR)
A0866Prepared salad (EUROFIR)
B2089Romaine
C0200Leaf
E0104Whole and pieces
F0023Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0003Cooking method not applicable
H0143Cheese added
H0212Vegetable added
H0766Chicken added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: